Vzgoja

Urška Križman

Certificirana psihoterapevtka

O terapevtu

Martina Judež

Certificirana psihoterapevtka

O terapevtu

Nika Rebec

Specializantka psihoterapije pod supervizijo

O terapevtu
Oglejte si tudi naše ostale terapevte.Vsi terapevti

Koncentracija

Koncentracija je sposobnost in spretnost, da znamo usmerjati svoje mišljenje. Gre za odvračanje motenj in sposobnost osredotočanja, fokusiranja misli na eno samo nalogo.
Vsi imamo sposobnost koncentracije – včasih :) 
Več...

Za prijetnejši začetek šolskega leta

Počitnice se iztekajo, začenja se novo šolsko leto, ki običajno prinese precej sprememb za vso družino. V človeški naravi je že tako, da smo vsi raje sproščeni in brez obveznosti, pa vendar vemo, da to ne more trajati večno. Nekaterih staršev in otrok vrnitev v šolo ne skrbi preveč, medtem ko se drugi soočajo s strahom in zaskrbljenostjo. Kot pri večini stvari je tudi ob začetku šolskega leta za čim lažji prehod ključno dobro načrtovanje.
Več...

Naj bo vstop v novo šolsko leto miren in sproščen

Prvi šolski dan novega šolskega leta je pomemben tako za starše kot za otroke. Ne glede na to, ali bo vaš otrok prvošolec, prvi dan šole za vse šolajoče prinaša drugačno okolje in spremenjeno dnevno rutino.
Več...

Je šolar lahko srečen in se veseli novih znanj?

Pred začetkom novega šolskega leta smo našo psihoterapevtko Martino Judež prosili, da staršem šolajočih otrok poda nekaj nasvetov za srečno in uspešno šolsko leto, ki je pred nami. Martina, certificirana psihoterapevtka, je mama treh otrok na treh različnih stopnjah šolanja in sicer je njen starejši sin Jon študent astrofizike, hči Marija dijakinja tehniške gimnazije, najmlajši sin Filip pa bo stopil v 5. razred osnovne šole. 
Več...

Zgodbe s psihoterapevtskega kavča - težavna najstnica

Špela se je v svojem odnosu z najstnico vrtela v začaranem krogu. Šele obisk terapevtke ji je odprl oči, da se je zazrla tudi vase in z distance pogledala na njun odnos. Veliko stvari je morala spremeniti tudi pri sebi. Predstavlja nam svojo oz. njuno skupno pot.
Več...

Novo! Rokovnik

Unikatni rokovnik za podporo pri skrbi zase

Naroči rokovnik
Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se