Naših 8 zavez

Naše poslanstvo

Podiramo tabuje in mite o psihoterapiji, ozaveščamo, informiramo in prispevamo k bolj zdravi družbi. Naše poslanstvo je pomagati čim večjemu številu uporabnikov, ki iščejo psihoterapevtske storitve in svetovalno pomoč. Zato enostavno in prijazno povezujemo uporabnike z ustreznimi strokovnjaki, pomagamo izbrati najustreznejšo pomoč in omogočiti čim hitrejši dostop. Pri tem vključujemo napredne tehnološke rešitve, ki so nam danes na voljo.


1. Etične smernice

Naši psihoterapevti delujejo v skladu z Etičnim kodeksom Slovenske krovne zveze za psihoterapijo (SKZP) in Kodeksom poklicne etike Združenja psihoterapevtov Slovenije (ZPS). 

2. Varnost

Za zaščito vsebine psihoterapevtskih srečanj in podatkov naših klientov uporabljamo najnovejše varnostne sisteme. Psihoterapevti ohranjajo popolno zaupnost in anonimnost klientov ter spoštujejo Zakon o varovanju podatkov in Splošno uredbo o varovanju podatkov.

3. Varstvo podatkov

Registracija na spletnem mestu mojpsihoterapevt.si zahteva le delujoč e-poštni naslov, vse ostalo je lahko anonimno. Če smo iz kakršnegakoli razloga seznanjeni s podatki uporabnika, zagotavljamo, da s podatki ravnamo previdno in so uporabljeni izključno v korist uporabnika.

4. Dostopnost

Omogočamo zelo hiter dostop do psihoterapevtov. Ko se registrirate, lahko izbranemu psihoterapevtu pošljete sporočilo, on pa vam v roku 48 ur (med delovniki) posreduje možen termin za uvodno srečanje.

5. Raznolike možnosti psihoterapevtskih srečanj

Omogočamo vam individualna srečanja ter partnerske terapije. S psihoterapevtom se lahko srečate »v živo« ali pa preko videoklica. Pristope lahko vaš izbrani psihoterapevt glede na dinamiko vašega življenja ustrezno prilagaja.

6. Izkušnje

Psihoterapevtsko obravnavo nudijo psihoterapevti različnih pristopov, ki imajo za to potrebno izobrazbo (certifikat ali dovoljenje za psihoterapevtsko delo), osebne in praktične izkušnje. Psihoterapijo izvajajo pod nadzorom izkušenih supervizorjev.

7. Preglednost

Storitve in cene predstavljamo pregledno in razumljivo, brez skritih stroškov.

8. Nadaljnji razvoj

Naše delo usmerjamo k stalnemu razvoju in izboljševanju aktivnosti, ki so v skladu s psihoterapevtskimi smernicami in primeri dobrih praks. Delovanje našega spletnega mesta redno optimiziramo in oblikujemo prijazno uporabniško izkušnjo.

Prenesi eRevijo

Za dobro duševno zdravje; št. 14, pomlad 2024

Prenesi
Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se