Jana Bizjak Bradeško

Specializantka psihoterapije

Geštalt psihoterapija
 • Osebna psihoterapija
 • Online psihoterapija
 • Srednja vas 13, Polhov Gradec
 • 13 let izvajanja terapij
Kontaktiraj terapevta 041 55 82 82

"Ko si v sedanjem trenutku, si ustvarjalen, si izviren." Frederick Perls


 • težavah kot so anksioznost , tesnobnost,  depresivnost,  panični napadi, občutki praznine in splošnega nezadovoljstva,
 • težavah z doseganjem želenih ciljev, nizki  motivaciji in samopodobi,
 • težavah navezovanja stikov, sklepanja partnerskih razmerij in težavah v partnerskih razmerjih,
 • težavah pri vzgoji otrok in oblikovanju ter vzdrževanju stika z mladostnikom,
 • težavah na delovnem mestu (nezadovoljstvo, konflikti, mobing),
 • psihosomatskih težavah in nespečnosti,
 • travmah povezanih s psihičnim, telesnim ali spolnim zlorabljanjem, prometnimi nesrečami,
 • zasvojenostih s hrano, alkoholom, delom, odnosi, spletom,
 • žalovanju zaradi ločitev, izgube zaposlitve, upokojitve, odhoda otrok, smrti,
 • mladostnikom  in mladim odraslim pri  odraščanju, iskanju identitete in svojega položaja v svetu.

Menim, da so v življenju odnosi tisti, ki nam omogočajo rast in razvoj, najsi gre za odnose v družini, s prijatelji ali na delovnem mestu. Vse te lastnosti  so združene v  gestalt psihoterapiji, ki velik pomen daje  vzpostavljanju kvalitetnega odnosa med terapevtom in klientom, ki se v procesu dialoga srečata kot dve enakovredni osebi.

Sem specializantka gestalt psihoterapije pri inštitutu GITA. Študij me je pritegnil zaradi holističnega pristopa, izkušenjskega učenja, praktičnega  in osebnega  dela s poudarkom na medosebnih odnosih. Kot specilaizantka gestalt psihoterapije sem v procesu priprave na zaključni izpit za Evropsko diplomo iz psihoterapije, ki jo podeljuje Evropska zveza za psihoterapijo (EAP). Psihoterapijo opravljam pod supervizijo  Tomaža Flajsa, gestalt psihoterapevta z Evropsko diplomo iz psihoterapije in  rednega člana Evropske zveze za gestalt terapijo (EAGT) s certifikatom za supervizorja.

Po zaključenem štiriletnem izobraževanju svoje znanje in izkušnje stalno nadgrajujem na strokovnih izobraževanjih in izkustvenih delavnicah povezanih z gestalt psihoterapijo ter različnimi temami, ki jih vidim kot pomembne  zame in za moje delo: ustvarjalnost,  delo z mladostniki, zasvojenosti, anksioznost in frustraciji idr. Na Univerezi Sigmonda Freuda v Ljubljani sem zaključila enoletno izobraževanje iz psihoterapije otrok in mladostnikov ter se udeležila več izobraževanje na temo otrok in mladostnikov(Lynn Stadler, Mark McConville).
Pri svojem delu uporabljam tudi  številne kreativne medije – peskovnik, delo z lutkami, risanje, kolaž, delo z glino itd. Vse medije uporabljam v  dogovoru s klientom in v kontekstu odnosa, ki  pripelje do ideje uporabe kreativnih medijev v danem trenutku.

Izkušnje  sem pridobivala tudi s prostovoljnim delom pri Projektu človek, trenutno sodelujem z  Društvom za nenasilno komunikacijo kot prostovoljka za druženje z otroci, pri Rdečem križu pa sodelujem na telefonu za psihosocialno svetovanje.  V ordinaciji Pro bono sem opravljala psihiatrično prakso pri dr. Vidi Drame Orožim.


Pri svojem delu sem zavezana etničnemu kodeksu Slovenskega društva za gestalt terapijo SLOGES in SKZP (Slovenske krovne zveze za psihoterapijo).

Preberite si intervju z mano
Članstvo v psihoterapevtskih organizacijah
 • Slovensko društvo za gestalt terapijo SLOGES

Osebna psihoterapija

Kaj je osebna psihoterapija?
50 €

Online psihoterapija

*Uvodno srečanje samo 29 €
Kaj je online psihoterapija?
50 €*

Pri naročilu na kratko opišite svojo težavo oz. izziv, da vam bo terapevt/ka lažje pomagal/a. Predlog termina boste prejeli v roku 48 ur.

Kontaktiraj terapevta041 55 82 82
Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se